Capital Information Invest Sweden AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Staffanstorp och Capital Information Invest Sweden AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Capital Information Invest Sweden AB är ett av dem. Statusen för Capital Information Invest Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Capital Information Invest Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-02-01. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där företaget finns i jobbar för att företag som Capital Information Invest Sweden AB ska trivas.

Capital Information Invest Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-06. I Staffanstorp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva Hotell, Restaurangrörelse, Konferensverksamhet och äga fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Capital Information Invest Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-23.

Idag är Capital Information Invest Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Capital Information Invest Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-393150.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Capital Information Invest Sweden AB är Hallerhed, Bengt Jan Ove som är född 1947 och har titeln VD, Hallerhed, Bengt Jan Ove som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallerhed, Danuta Krystyna som är född 1947 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Wahlbergs Revisionsbyrå i Malmö KB som är född och har titeln Revisor, .

Capital Information Invest Sweden AB har 556561-3360 som sitt organisationsnummer.