Hjärups Måleri Aktiebolag

Skåne län

Information

Hjärups Måleri Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där Hjärups Måleri Aktiebolag finns. I Staffanstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hjärups Måleri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Hjärups Måleri Aktiebolag har haft sedan 1998-01-01. Hjärups Måleri Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hjärups Måleri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bergströms v. 10, 245 61, Staffanstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-462322.

Staffanstorp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hjärups Måleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hjärups Måleri Aktiebolag har idag 556561-4475 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Clarensius, Hans Tommy Peter är den som för stunden ansvarar för Hjärups Måleri Aktiebolag

Bolaget skall tillhandahålla måleritjänster till såväl egnahemsägare som industrifastigheter och hyresfastigheter både för nybyggnad, ombyggnad, tillbyggnad och reparation.

I Hjärups Måleri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Viberg, Lars Magnus Germund som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Clarensius, Hans Tommy Peter som är född 1964 och har titeln Suppleant, Svahn, Lena Solvig Ann-Charlott som är född 1958 och har titeln Revisor, Lena Svahn Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .