Bjällerups Maskinstation AB

Skåne län

Information

Bjällerups Maskinstation AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där Bjällerups Maskinstation AB finns. I Staffanstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bjällerups Maskinstation AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Bjällerups Maskinstation AB har haft sedan 1999-01-01. Bjällerups Maskinstation AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bjällerups Maskinstation AB så kan ni göra det genom att skicka er post till L. Bjällerup 9, 245 92, Staffanstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8290257.

Staffanstorp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bjällerups Maskinstation AB Privat, ej börsnoterat.

Bjällerups Maskinstation AB har idag 556565-1345 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Bjällerups Maskinstation AB

Bolaget skall bedriva jordbruk, maskinstation och entreprenadverksamhet inom jordbruk och vägunderhåll samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Bjällerups Maskinstation AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Drevås, Per Ola Bengt som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Bo Gunnar som är född 1945 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .