Staffanstorps Maskinstation Aktiebolag

Skåne län

Information

Staffanstorps Maskinstation Aktiebolag är en verksamhet som finns i Staffanstorp. I Staffanstorps Maskinstation Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Håkansson, Nils Jörgen som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjershög, Lars Anders som är född 1974 och har titeln Suppleant, Nilsson, Tony Greger som är född 1954 och har titeln Revisor, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Staffanstorps Maskinstation Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Staffanstorps Maskinstation Aktiebolag på telefon 046-246624.

Bolagets verksamhet är att hyra ut maskiner och utföra tjänster till jordbruks- och byggnadsföretag, driva jordbruksrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Staffanstorps Maskinstation Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Staffanstorps Maskinstation Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Staffanstorp arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Staffanstorps Maskinstation Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Staffanstorps Maskinstation Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Staffanstorps Maskinstation Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Bjershög, Lars Anders -Håkansson, Nils Jörgen

Staffanstorps Maskinstation Aktiebolag har 556565-2327 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.