Tirups Örtagård AB

Skåne län

Information

Tirups Örtagård AB är ett av många verksamheter som finns i Staffanstorp. Det är nämligen den kommunen som Tirups Örtagård AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Tirups Örtagård AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

Tirups Örtagård AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-03-31. Men sedan 1999-01-01 så har Tirups Örtagård AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tirupsv. 99, 245 93, Staffanstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tirups Örtagård AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-445403.

Staffanstorp arbetar för att verksamheter som Tirups Örtagård AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tirups Örtagård AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva plantskola, café och butik samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tirups Örtagård AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tirups Örtagård AB och det är följande personer, Falck, Benedikte som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lars Tommy Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Falck, Eva Henriette som är född 1932 och har titeln Suppleant, Eskilsson, David Åke Allan som är född 1976 och har titeln Revisor, Softlynx AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tirups Örtagård AB är 556567-5260.