Nextair AB

Skåne län

Information

Nextair AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där Nextair AB finns. I Staffanstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nextair AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Nextair AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Nextair AB så kan ni göra det genom att skicka er post till St. Tvärg. 31, 223 52, Lund men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-186800.

Staffanstorp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Nextair AB Privat, ej börsnoterat.

Nextair AB har idag 556578-1241 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant. är den som för stunden ansvarar för Nextair AB

Bolaget skall bedriva uthyrning av flygplan, utbildning-skolverksamhet och taxiflygverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

I Nextair AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Järlefors, Elin Helena som är född 1922 och har titeln Suppleant, Jönsson, Thommy Arnold som är född 1947 och har titeln Revisor, Företagsredovisning AB som är född och har titeln Revisor, .