Metallus Engineering AB

Skåne län

Information

556578-8378 är organisationsnummer för bolaget Metallus Engineering AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Metallus Engineering AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Staffanstorp som är den kommunen som Metallus Engineering AB finns i.

Metallus Engineering AB har varit registrerat sedan 1999-11-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-02-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Metallus Engineering AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-11.

Metallus Engineering AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Metallus Engineering AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Metallus Engineering AB så kan ni göra det på telefon genom 046-238585 eller genom brev på följande adress:
Smidesv. 4, 245 34, Staffanstorp

Föremålet för bolagets verksamhet är konsultation inom design, konstruktion och skärande metallbearbetning, förse industrin med skärande metallbearbetning, makanisk verkstad, handel med värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Metallus Engineering AB och det är Sköld, Robert Niklas som är född 1969 och har titeln VD, Sköld, Robert Niklas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Anders Lennart som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansen, Jane Annelie Camilla som är född 1968 och har titeln Suppleant, Hjelm, Sven Håkan som är född 1967 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor