Kentima AB

Skåne län

Information

Kentima AB är ett av många företag som finns i Staffanstorp. Det är nämligen den kommunen som Kentima AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kentima AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-07-31.

Kentima AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-04-27. Men sedan 2000-07-31 så har Kentima AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kentima AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-253040.

Staffanstorp arbetar för att företag som Kentima AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kentima AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av mjukvara, styrsystem, data- och elektronikprodukter för process- och tillverkningsindustrin samt service och konsultativ verksamhet i anslutning härtill. Bolaget ska utveckla, producera och försälja mjukvara samt försälja hårdvara inom huvudsakligen området datoriserad kameraövervakning och bildanalys samt bedriva konsultverksamhet främst inriktad på programmering inom IT-området, äga och förvalta fast egendom, uthyrning av maskiner och inventarier för kontor och produktion av elektronik inom koncernen, äga och förvalta aktier och värdepapper samt konsultation inom dessa områden ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kentima AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kentima AB och det är följande personer, Nilsson, Kent Göran som är född 1962 och har titeln VD, Nilsson, Kent Göran som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Annsofi Ingela som är född 1972 och har titeln Suppleant, Löwhagen, Karin Elisabeth som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kentima AB är 556590-2151.