Kentima Technologies AB

Skåne län

Information

Bolaget skall utveckla, producera och försälja data- och elektronikprodukter såväl hård- som mjukvara inom huvudsakligen process- och tillverkningsindustrin, bolaget skall även försälja därtill hörande system och produkter samt idka konsultation, utbildning och service i anslutning härtill, arbeta med olika teknikområden inom IT, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kentima Technologies AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Staffanstorp så är Kentima Technologies AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Staffanstorp arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Staffanstorp och i Skåne län. Redan 2000-05-23 så skapades Kentima Technologies AB och bolaget är har F-skattsedel Kentima Technologies AB har haft det sedan 2000-07-31.

Kentima Technologies AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-07-31

556591-9023 är organisationsnummret för bolaget som finns i Staffanstorp.

Just nu är Kentima Technologies AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Kentima Technologies AB så går det att nå dem via telefon på 046-253040 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kentima Technologies AB är Nilsson, Kent Göran som är född 1962 och har titeln VD, Nilsson, Kent Göran som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Annsofi Ingela som är född 1972 och har titeln Suppleant, Löwhagen, Karin Elisabeth som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .