Mäklarfirman Donson AB

Skåne län

Information

I Staffanstorp finns det ett Aktiebolag som heter Mäklarfirman Donson AB. Det finns flera verksamheter som liknar Mäklarfirman Donson AB i Skåne län. Staffanstorp är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Mäklarfirman Donson AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-09-25 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2000-07-04 så har Mäklarfirman Donson AB varit registrerat och sedan 2000-09-25 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Mäklarfirman Donson AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Mäklarfirman Donson AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Humleg. 1 A, 211 27, Malmö. Vi ni istället prata med Mäklarfirman Donson AB så kan ni göra det på 040-970061.

Bolaget skall bedriva förmedlingsverksamhet avseende köp och försäljning av fastigheter, såväl egna hem som näringsfastigheter. Fastighetsförvaltning, handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Petersson, Sten Inge som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Ann Elisabeth som är född 1944 och har titeln Suppleant, Uddenäs, Håkan Bertel som är född 1954 och har titeln Revisor, Håkan Uddenäs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Mäklarfirman Donson AB har 556593-2554 som sitt organisationsnummer.