Wild Cat Golf AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Staffanstorp och Wild Cat Golf AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Wild Cat Golf AB är ett av dem. Statusen för Wild Cat Golf AB är att Bolaget är aktivt.

Wild Cat Golf AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-08-23. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Wild Cat Golf AB ska trivas.

Wild Cat Golf AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-06. I Staffanstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara försäljning av golfutrustning och tillbehör samt dämed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wild Cat Golf AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-06.

Idag är Wild Cat Golf AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Wild Cat Golf AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-250010.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Wild Cat Golf AB är Fossto, Håkan Alexander som är född 1957 och har titeln VD, Fossto, Håkan Alexander som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Fossto, Caroline Elisabeth som är född 1985 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Roland som är född 1957 och har titeln Revisor, Resursgruppen i Sverige AB som är född och har titeln Revisor, .

Wild Cat Golf AB har 556596-3468 som sitt organisationsnummer.