Optikhörnan i Staffanstorp AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Optikhörnan i Staffanstorp AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Staffanstorp här finns det många olika Aktiebolag. Optikhörnan i Staffanstorp AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Staffanstorp jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Optikhörnan i Staffanstorp AB är momsregistrerat sedan2001-03-29 och har organisationsnummer 556600-2654.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 046-252696 alternativt besöka eller skicka post till Optikhörnan i Staffanstorp AB på följande adress Storg. 4, 245 31, Staffanstorp.

Optikhörnan i Staffanstorp AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-03-29.

I Optikhörnan i Staffanstorp AB så sitter följande personer i styrelsen: , Englund, Anna Lena som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall tillhandahålla tjänster inom det optiska området såsom utprovning och försäljning av glasögon, optiska linser och kontaktlinser samt idka därmed förenlig verksamhet.