Landskapsarkitekt B. Törnvall AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom landskapsarkitektur samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Landskapsarkitekt B. Törnvall AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Staffanstorp så är Landskapsarkitekt B. Törnvall AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Staffanstorp arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Staffanstorp och i Skåne län. Redan 2000-11-27 så skapades Landskapsarkitekt B. Törnvall AB och bolaget är har F-skattsedel Landskapsarkitekt B. Törnvall AB har haft det sedan 2000-12-14.

Landskapsarkitekt B. Törnvall AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-01-02

556600-6325 är organisationsnummret för bolaget som finns i Staffanstorp.

Just nu är Landskapsarkitekt B. Törnvall AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Landskapsarkitekt B. Törnvall AB så går det att nå dem via telefon på 046-253134 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Landskapsarkitekt B. Törnvall AB är Törnvall, Britta Gudrun som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnvall, Svante Elof som är född 1944 och har titeln Suppleant, Lindstedt, Ingrid Ulrika som är född 1966 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .