Silk Travel AB

Skåne län

Information

Silk Travel AB är ett företag som finns i Staffanstorp. I Silk Travel AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lee, Henry som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Chou, Tom Keng-Tung som är född 1972 och har titeln Suppleant, Cederblad, Peter Olof som är född 1976 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Silk Travel AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Silk Travel AB på telefon 046-239810.

Bolaget skall bedriva resebyråverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även idka handel av konsumentvaror - främst inom konfektion och elektronik - samt bedriva konsulttjänster inom affärs- och marknadsutveckling mellan länder i Asien och Europa samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Silk Travel AB av bolagstypen Aktiebolag.

Silk Travel AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Staffanstorp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Silk Travel AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-05-23 och Silk Travel AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-03-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Silk Travel AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Silk Travel AB har 556603-6413 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.