Nilssons Bilcenter i Lund AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Staffanstorp och Nilssons Bilcenter i Lund AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Nilssons Bilcenter i Lund AB är ett av dem. Statusen för Nilssons Bilcenter i Lund AB är att Bolaget är aktivt.

Nilssons Bilcenter i Lund AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-01-10. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Nilssons Bilcenter i Lund AB ska trivas.

Nilssons Bilcenter i Lund AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-02. I Staffanstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och inköp av nya och begagnade bilar, mc, mopeder, reparationer av fordon, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nilssons Bilcenter i Lund AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-02.

Idag är Nilssons Bilcenter i Lund AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Nilssons Bilcenter i Lund AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-139767.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Nilssons Bilcenter i Lund AB är Nilsson, Lars Magnus Jon som är född 1978 och har titeln VD, Nilsson, Lars Magnus Jon som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblom, Eva Agneta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Andersson, Dan Tomas som är född 1956 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Nilssons Bilcenter i Lund AB har 556604-2098 som sitt organisationsnummer.