Birklers Färg AB

Skåne län

Information

Birklers Färg AB är ett bolag som finns i Staffanstorp. I Birklers Färg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Birkler, Karl Jonas Peter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Birkler, Malin Johanna som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Arne som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Lars Erik Ingvar som är född 1955 och har titeln Revisor, Rydebäckrevisorn Lars Jönsson som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Birklers Färg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Birklers Färg AB på telefon 046-239890.

Bolaget skall bedriva handel med färg, tapeter och golv, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Birklers Färg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Birklers Färg AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Staffanstorp arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Birklers Färg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-05-05 och Birklers Färg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-05-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Birklers Färg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Birkler, Karl Jonas Peter

Birklers Färg AB har 556608-7929 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.