Convergentia Driftdata Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med dataprodukter och datasystem, både hårdvara, mjukvara och säkerhetsprodukter samt utföra konsulttjänster inom dator- och datateknikområdet, utveckla och komplettera dataprodukter och IT-lösningar såväl hårdvara som mjukvara, utföra installationer och konsulttjänster inom området datadrift samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Convergentia Driftdata Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Staffanstorp så är Convergentia Driftdata Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Staffanstorp arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Staffanstorp och i Skåne län. Redan 2001-06-08 så skapades Convergentia Driftdata Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Convergentia Driftdata Aktiebolag har haft det sedan 2001-11-08.

Convergentia Driftdata Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-11-08

556612-0340 är organisationsnummret för bolaget som finns i Staffanstorp.

Just nu är Convergentia Driftdata Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Convergentia Driftdata Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 046-255080 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Convergentia Driftdata Aktiebolag är Bursell, Ted Jörgen Michael som är född 1969 och har titeln VD, Bursell, Ted Jörgen Michael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bursell, Hillevi Leila Barbro som är född 1944 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Anders Per som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .