AB BA-Luckan Köksfabriken i Staffanstorp

Skåne län

Information

AB BA-Luckan Köksfabriken i Staffanstorp hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där AB BA-Luckan Köksfabriken i Staffanstorp finns. I Staffanstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. AB BA-Luckan Köksfabriken i Staffanstorp tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket AB BA-Luckan Köksfabriken i Staffanstorp har haft sedan 2001-08-20. AB BA-Luckan Köksfabriken i Staffanstorp har funnits sedan och 2007-05-24 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till AB BA-Luckan Köksfabriken i Staffanstorp så kan ni göra det genom att skicka er post till Teknikv. 4, 245 34, Staffanstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-254020.

Staffanstorp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är AB BA-Luckan Köksfabriken i Staffanstorp Privat, ej börsnoterat.

AB BA-Luckan Köksfabriken i Staffanstorp har idag 556613-2154 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Jönsson, Paul Gerald Arnbjörn i förening med en av -Jönsson, Jessica Maria -Jönsson, Mats Gösta Håkan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för AB BA-Luckan Köksfabriken i Staffanstorp

Bolaget skall bedriva tillverkning, förmedling och renovering av inredning för hemmiljö samt för offentliga miljöer, tillverkning och försäljning av ABBA luckan samt idka annan därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva värdepappershantering.

I AB BA-Luckan Köksfabriken i Staffanstorp så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jönsson, Paul Gerald Arnbjörn som är född 1947 och har titeln VD, Jönsson, Paul Gerald Arnbjörn som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Mats Gösta Håkan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jönsson, Jessica Maria som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Leifland, Lars Joakim som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.