Skånes Elcenter AB

Skåne län

Information

556617-7100 är organisationsnummer för företaget Skånes Elcenter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skånes Elcenter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Staffanstorp som är den kommunen som Skånes Elcenter AB finns i.

Skånes Elcenter AB har varit registrerat sedan 2001-11-29 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skånes Elcenter AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-11.

Skånes Elcenter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skånes Elcenter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Skånes Elcenter AB så kan ni göra det på telefon genom 046-252391 eller genom brev på följande adress:
Arkitektv. 9, 245 35, Staffanstorp

Bolaget skall utföra elinstallationer, service och underhåll inom byggnadsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skånes Elcenter AB och det är Månsson, Leif Rune Jörgen som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Gunnar Nils-Arvid som är född 1950 och har titeln Suppleant, Revisorsgruppen i Malmö AB som är född och har titeln Revisor, Jönsson, Hans Thomas Peter som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor,