TMP In Time Sälj AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Staffanstorp och TMP In Time Sälj AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och TMP In Time Sälj AB är ett av dem. Statusen för TMP In Time Sälj AB är att Bolaget är aktivt.

TMP In Time Sälj AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-01-08. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som TMP In Time Sälj AB ska trivas.

I Staffanstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet inom försäljningsbranschen, försäljning av utbildningar, försäljning av fyrverkerier, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TMP In Time Sälj AB inte är momsregistrerat.

Idag är TMP In Time Sälj AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med TMP In Time Sälj AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-4623330.

Firman tecknas av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med TMP In Time Sälj AB är Lindhe, Hans Tore Conny som är född 1950 och har titeln Likvidator, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .

TMP In Time Sälj AB har 556620-8558 som sitt organisationsnummer.