SL Butikstjänst AB

Skåne län

Information

SL Butikstjänst AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där SL Butikstjänst AB finns. I Staffanstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. SL Butikstjänst AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. SL Butikstjänst AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till SL Butikstjänst AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Folkparksv. 4G, 227 30, Lund men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-399810.

Staffanstorp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är SL Butikstjänst AB Privat, ej börsnoterat.

SL Butikstjänst AB har idag 556623-1493 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för SL Butikstjänst AB

Bolaget skall bedriva handel med drivmedel, dagligvaror och inredningar för livsmedelshandel, uthyrning av släpvagnar och tillhandahålla spel, lotter och tips samt därmed förenlig verksamhet.

I SL Butikstjänst AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Salazar Frez, Cristian Andres som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Hillman, Sven-Erik som är född 1942 och har titeln Suppleant, .