Tnc Service AB

Skåne län

Information

Tnc Service AB är ett av många verksamheter som finns i Staffanstorp. Det är nämligen den kommunen som Tnc Service AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Tnc Service AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-08-05.

Tnc Service AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-04-02. Men sedan 2002-08-05 så har Tnc Service AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Rudolf Bååths v. 4, 245 32, Staffanstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tnc Service AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-256160.

Staffanstorp arbetar för att verksamheter som Tnc Service AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tnc Service AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva service, reparationer och ombyggnad av verkstadsmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tnc Service AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tnc Service AB och det är följande personer, Larsson, Hans Erik Tomas som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikars, Ingegärd Cecilia som är född 1962 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Anders Per som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tnc Service AB är 556625-8280.