ENELCO AB

Skåne län

Information

ENELCO AB är ett av många bolag som finns i Staffanstorp. Det är nämligen den kommunen som ENELCO AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ENELCO AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-01-18.

ENELCO AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-11-14. Men sedan 2003-01-18 så har ENELCO AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Björng. 2, 261 44, Landskrona. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ENELCO AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-4344714.

Staffanstorp arbetar för att bolag som ENELCO AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ENELCO AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva grossistverksamhet av material för elinstallationsbranschen ävensom att äga och förvalta fast och lös egendom, samt att idka därmed sammanhängande verksamhet.

Firmatecknare för ENELCO AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ENELCO AB och det är följande personer, Svensson, Sven Åke Ingvar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lisbeth som är född 1960 och har titeln Suppleant, Appelgren, Ulf Thomas som är född 1962 och har titeln Revisor, Arevenue AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ENELCO AB är 556632-9800.