DB Media AB

Skåne län

Information

DB Media AB är ett företag som finns i Staffanstorp. I DB Media AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengtsson, Mats Daniel som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Mats Lars-Olof som är född 1956 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med DB Media AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå DB Media AB på telefon 046-252752.

Bolaget skall bedriva försäljning, produktion och konsulttjänster inom TV, radio, tidning, reklam, film, musik och internet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är DB Media AB av bolagstypen Aktiebolag.

DB Media AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Staffanstorp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

DB Media AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-11-21 och DB Media AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-11-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för DB Media AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

DB Media AB har 556633-9148 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.