Rehab och Friskvårdshuset BPN AB

Skåne län

Information

556642-5210 är organisationsnummer för bolaget Rehab och Friskvårdshuset BPN AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rehab och Friskvårdshuset BPN AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Staffanstorp som är den kommunen som Rehab och Friskvårdshuset BPN AB finns i.

Rehab och Friskvårdshuset BPN AB har varit registrerat sedan 2003-05-19 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rehab och Friskvårdshuset BPN AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-12.

Rehab och Friskvårdshuset BPN AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rehab och Friskvårdshuset BPN AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Rehab och Friskvårdshuset BPN AB så kan ni göra det på telefon genom 046-250777 eller genom brev på följande adress:
Smidesv. 1, 245 34, Staffanstorp

Bolaget skall bedriva sjukgymnastik och friskvård. Handel och förvaltning med fastigheter och värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rehab och Friskvårdshuset BPN AB och det är Nilsson, Bengt Peter som är född 1956 och har titeln VD, Nilsson, Bengt Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Birgit Susann som är född 1953 och har titeln Suppleant, Funder, Mia Margareta Eva-Marie som är född 1962 och har titeln Revisor, Axion Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,