Piveta Equity AB

Skåne län

Information

556644-5960 är organisationsnummer för företaget Piveta Equity AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Piveta Equity AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Staffanstorp som är den kommunen som Piveta Equity AB finns i.

Piveta Equity AB har varit registrerat sedan 2003-05-24 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Piveta Equity AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

Piveta Equity AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Piveta Equity AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Piveta Equity AB så kan ni göra det på telefon genom 046-253040 eller genom brev på följande adress:
Kastanjev. 2, 245 44, Staffanstorp

Bolaget ska bedriva private equity, idka finansiell rådgivning och konsultation i anslutning härtill samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Piveta Equity AB och det är Nilsson, Kent Göran som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Bolstad, Deborah Helene som är född 1969 och har titeln Suppleant, Löwhagen, Karin Elisabeth som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,