HAMA Service AB

Skåne län

Information

HAMA Service AB är ett av många bolag som finns i Staffanstorp. Det är nämligen den kommunen som HAMA Service AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

HAMA Service AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-02-09.

HAMA Service AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-09-24. Men sedan 2005-02-09 så har HAMA Service AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Smidesv. 5, 245 34, Staffanstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HAMA Service AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-250660.

Staffanstorp arbetar för att bolag som HAMA Service AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för HAMA Service AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall förvalta aktier, utföra service och reparationer på lastbilar, hyra ut rörelselokaler samt därmed förenlig verk- samhet.

Firmatecknare för HAMA Service AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HAMA Service AB och det är följande personer, Bruhn, Hans-Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Bruhn, Zenita Yvonne som är född 1954 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för HAMA Service AB är 556649-0826.