Dowelloop AB

Skåne län

Information

Dowelloop AB är ett bolag som finns i Staffanstorp. I Dowelloop AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Lennart Bertil som är född 1949 och har titeln VD, Johansson, Lennart Bertil som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Enberg, Eva-Lena som är född 1949 och har titeln Suppleant, Sigvardsson, Jan Mickael som är född 1973 och har titeln Revisor, Adact Revisorer & Konsulter AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Dowelloop AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Dowelloop AB på telefon 0303-13350.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende företags organisation och information. Konsultverksamhet avseende personlig utveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Dowelloop AB av bolagstypen Aktiebolag.

Dowelloop AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Staffanstorp arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Dowelloop AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-12-17 och Dowelloop AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-12-17.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dowelloop AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Dowelloop AB har 556652-4012 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.