Brian Jensen Entreprenad och Fastighetsservice AB

Skåne län

Information

Brian Jensen Entreprenad och Fastighetsservice AB är ett av många företag som finns i Staffanstorp. Det är nämligen den kommunen som Brian Jensen Entreprenad och Fastighetsservice AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Brian Jensen Entreprenad och Fastighetsservice AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-12-16.

Brian Jensen Entreprenad och Fastighetsservice AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-11-29. Men sedan 2005-01-13 så har Brian Jensen Entreprenad och Fastighetsservice AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Traversv. 3, 245 34, Staffanstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Brian Jensen Entreprenad och Fastighetsservice AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-250210.

Staffanstorp arbetar för att företag som Brian Jensen Entreprenad och Fastighetsservice AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Brian Jensen Entreprenad och Fastighetsservice AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom bygg- och fastighetsbranschen, såsom renovering-, om- och tillbyggnad av fastighet, samt fastighetsskötsel på uppdrag av fastighetsägare och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Brian Jensen Entreprenad och Fastighetsservice AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Brian Jensen Entreprenad och Fastighetsservice AB och det är följande personer, Jensen, Brian Guldbaek som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Jensen, Camilla Alexandra som är född 1976 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Brian Jensen Entreprenad och Fastighetsservice AB är 556671-3177.