Turismanalys i Öresundsregionen AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Staffanstorp och Turismanalys i Öresundsregionen AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Turismanalys i Öresundsregionen AB är ett av dem. Statusen för Turismanalys i Öresundsregionen AB är att Bolaget är aktivt.

Turismanalys i Öresundsregionen AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-02-09. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där företaget finns i jobbar för att företag som Turismanalys i Öresundsregionen AB ska trivas.

Turismanalys i Öresundsregionen AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-21. I Staffanstorp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utbildning, marknadsföring och forskning avseende turism samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Turismanalys i Öresundsregionen AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-21.

Idag är Turismanalys i Öresundsregionen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Turismanalys i Öresundsregionen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-306930.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Turismanalys i Öresundsregionen AB är Andersson, Claus Ingemar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Barbro Gunnel Marianne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Persson, Stefan Torsten som är född 1963 och har titeln Revisor, Convensia Revision SP AB som är född och har titeln Revisor, .

Turismanalys i Öresundsregionen AB har 556676-0947 som sitt organisationsnummer.