AA Service AB

Skåne län

Information

AA Service AB är ett företag som finns i Staffanstorp. I AA Service AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Celander, Per Anders som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jan-Erik Anders som är född 1969 och har titeln Suppleant, Månsson, Leif Bruno som är född 1946 och har titeln Revisor, Företagsredovisning i Ystad AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med AA Service AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå AA Service AB på telefon 046-255091.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva fastighetsförvaltning och bensinförsäljning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är AA Service AB av bolagstypen Aktiebolag.

AA Service AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Staffanstorp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

AA Service AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-05-26 och AA Service AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-05-26.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AA Service AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

AA Service AB har 556676-7496 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.