Metallus Production AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Metallus Production AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Staffanstorp här finns det många olika Aktiebolag. Metallus Production AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Staffanstorp jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Metallus Production AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556682-5997.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 046-238585 alternativt besöka eller skicka post till Metallus Production AB på följande adress Smidesv. 4, 245 34, Staffanstorp.

Metallus Production AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Metallus Production AB så sitter följande personer i styrelsen: , Hansen, Jane Annelie Camilla som är född 1968 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva konsultation inom design, konstruktion och skärande metallbearbetning, förse industrin med skärande metall- bearbetning, handel med värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.