Kabbarps Trädgård AB

Skåne län

Information

Kabbarps Trädgård AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där Kabbarps Trädgård AB finns. I Staffanstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kabbarps Trädgård AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Kabbarps Trädgård AB har haft sedan 2006-01-27. Kabbarps Trädgård AB har funnits sedan och 2006-01-27 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kabbarps Trädgård AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kabbarps Smedjev. 37, 232 52, Åkarp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-460393.

Staffanstorp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kabbarps Trädgård AB Privat, ej börsnoterat.

Kabbarps Trädgård AB har idag 556686-7080 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Kabbarps Trädgård AB

Bolaget skall bedriva trädgårdsmästeri, produktion av krukväxter, handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Kabbarps Trädgård AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Henningsson, Bengt-Åke Ingvar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Foss, Annette Marianne som är född 1953 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Ulf Patrik som är född 1968 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .