Regain Records and Entertainment AB

Skåne län

Information

Regain Records and Entertainment AB är ett av många bolag som finns i Staffanstorp. Det är nämligen den kommunen som Regain Records and Entertainment AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Regain Records and Entertainment AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-11-02.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Regain Records and Entertainment AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-302173.

Staffanstorp arbetar för att bolag som Regain Records and Entertainment AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Regain Records and Entertainment AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva förlagsverksamhet och försäljning av musik.

Firmatecknare för Regain Records and Entertainment AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Regain Records and Entertainment AB och det är följande personer, Gyllenbäck, Per Bertil Algot som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Gyllenbäck, Yumi som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ortman, Hans Gustav som är född 1948 och har titeln Revisor, ORTMAN & D Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Regain Records and Entertainment AB är 556689-1825.