Kunskapskonsulten Syd AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Staffanstorp och Kunskapskonsulten Syd AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Kunskapskonsulten Syd AB är ett av dem. Statusen för Kunskapskonsulten Syd AB är att Bolaget är aktivt.

Kunskapskonsulten Syd AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-21. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kunskapskonsulten Syd AB ska trivas.

Kunskapskonsulten Syd AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-15. I Staffanstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva datautbildning samt datakonsultationer samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kunskapskonsulten Syd AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-15.

Idag är Kunskapskonsulten Syd AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Kunskapskonsulten Syd AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kunskapskonsulten Syd AB är Larsson, Lars Robert Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Eva Kristina Gabriella som är född 1974 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Kunskapskonsulten Syd AB har 556690-8033 som sitt organisationsnummer.