Doktor Bengt I Lindskog AB

Skåne län

Information

Doktor Bengt I Lindskog AB är ett företag som finns i Staffanstorp. I Doktor Bengt I Lindskog AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindskog, Gunvor Margit Yvonne som är född 1931 och har titeln Extern firmatecknare, Lindskog, Bengt Ingvar som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindskog, Lars Bengt Stefan som är född 1962 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Göran Gunnar som är född 1941 och har titeln Revisor, Krabisch, Lena Margareta som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Doktor Bengt I Lindskog AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Doktor Bengt I Lindskog AB på telefon 040-464950.

Bolaget skall bedriva medicinsk och pedagogisk konsultverksamhet samt förmögenhetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Doktor Bengt I Lindskog AB av bolagstypen Aktiebolag.

Doktor Bengt I Lindskog AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Staffanstorp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Doktor Bengt I Lindskog AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-02-23 och Doktor Bengt I Lindskog AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-02-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Doktor Bengt I Lindskog AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Lindskog, Gunvor Margit Yvonne

Doktor Bengt I Lindskog AB har 556691-2456 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.