Salmar AB

Skåne län

Information

Salmar AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där Salmar AB finns. I Staffanstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Salmar AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Salmar AB har haft sedan 2006-12-14. Salmar AB har funnits sedan och 2006-12-14 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Salmar AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vinkelv. 2, 245 35, Staffanstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-76561.

Staffanstorp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Salmar AB Privat, ej börsnoterat.

Salmar AB har idag 556700-8247 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Salmar AB

Bolaget ska bedriva handel, import och export av byggmaterial, och fritidsartiklar, utföra byggnadsarbeten samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Salmar AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sylkaj, Selim som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Sylkaj, Nazmije som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lexryd, Ann-Lis Margareta som är född 1950 och har titeln Revisor, Lundabygdens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .