Know IT Yahm Sweden AB

Skåne län

Information

556710-2172 är organisationsnummer för bolaget Know IT Yahm Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Know IT Yahm Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Staffanstorp som är den kommunen som Know IT Yahm Sweden AB finns i.

Know IT Yahm Sweden AB har varit registrerat sedan 2006-09-04 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Know IT Yahm Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-12-07.

Know IT Yahm Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Know IT Yahm Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Know IT Yahm Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5912256 eller genom brev på följande adress:
Skifferv. 10, 224 78, Lund

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultverksamhet inom informationsteknologi och telecom, främst inom systemutveckling, jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Know IT Yahm Sweden AB och det är Holtås, Nils Axel som är född 1972 och har titeln VD, Svensson, Jonas Richard som är född 1971 och har titeln Vice VD, Holtås, Nils Axel som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jonas Richard som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Sköld, Johan Markus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kretz, Bengt Mikael som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamotWallentin, Per Anders Bengt som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Wennberg, Lars Ivar som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor