Sydtak & Bygg AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Staffanstorp och Sydtak & Bygg AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Sydtak & Bygg AB är ett av dem. Statusen för Sydtak & Bygg AB är att Bolaget är aktivt.

Sydtak & Bygg AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-01-10. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sydtak & Bygg AB ska trivas.

Sydtak & Bygg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06. I Staffanstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva takläggning och diverse byggnadsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sydtak & Bygg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06.

Idag är Sydtak & Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Sydtak & Bygg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3841438.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Sydtak & Bygg AB är Frösslund, Christian Andrée som är född 1974 och har titeln VD, Frösslund, Christian Andrée som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Tjärnvall, Anders Mikael som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tjärnvall, Eva Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hägg, Jan Ebbe Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Torstensson, Karin Birgitta som är född 1955 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Sydtak & Bygg AB har 556719-8592 som sitt organisationsnummer.