PA NORD AB

Skåne län

Information

PA NORD AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där PA NORD AB finns. I Staffanstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. PA NORD AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket PA NORD AB har haft sedan 2007-04-28. PA NORD AB har funnits sedan och 2007-04-28 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till PA NORD AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hagtornsv. 2, 245 44, Staffanstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Staffanstorp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är PA NORD AB Privat, ej börsnoterat.

PA NORD AB har idag 556726-5730 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för PA NORD AB

Bolaget skall bedriva bygg och fastighetsservice samt försäljning av byggmaterial, entreprenadmaskiner samt uthyrning av maskiner och personal samt därmed förenlig verksamhet.

I PA NORD AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordqvist, Jan Peter som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Engman, Ingela Marie som är född 1968 och har titeln Suppleant, Dahlberg, Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln Revisor, Lena Dahlberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .