Stanstad Bud o Transport AB

Skåne län

Information

Stanstad Bud o Transport AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där Stanstad Bud o Transport AB finns. I Staffanstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stanstad Bud o Transport AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Stanstad Bud o Transport AB har haft sedan 2007-07-30. Stanstad Bud o Transport AB har funnits sedan och 2007-07-30 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stanstad Bud o Transport AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tamburinv. 1, 245 42, Staffanstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-3611913.

Staffanstorp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Stanstad Bud o Transport AB Privat, ej börsnoterat.

Stanstad Bud o Transport AB har idag 556733-1821 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Stanstad Bud o Transport AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra vägtransport av gods, uthyrning av lastbil med förare samt därmed förenlig verksamhet.

I Stanstad Bud o Transport AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Engstrand, Harriet Ann-Charlotte K som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsen, Flemming Steen som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Engstrand, Denise Vickie Elisabeth som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lexryd, Ann-Lis Margareta som är född 1950 och har titeln Revisor, Lundabygdens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .