Svets och konstruktion i Staffanstorp AB

Skåne län

Information

556733-3298 är organisationsnummer för bolaget Svets och konstruktion i Staffanstorp AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svets och konstruktion i Staffanstorp AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Staffanstorp som är den kommunen som Svets och konstruktion i Staffanstorp AB finns i.

Svets och konstruktion i Staffanstorp AB har varit registrerat sedan 2007-07-02 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svets och konstruktion i Staffanstorp AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-11-01.

Svets och konstruktion i Staffanstorp AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Svets och konstruktion i Staffanstorp AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Svets och konstruktion i Staffanstorp AB så kan ni göra det på telefon genom 073-3190777 eller genom brev på följande adress:
Smidesv. 7, 245 34, Staffanstorp

Bolaget ska bedriva smide, svetsning, plåbearbetning, service, konstruktion, raceing, svarvning, fräsning, reparationer av fordon, licenssvetsning samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svets och konstruktion i Staffanstorp AB och det är Persson, Stefan Bengt-Inge som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Gunilla Anne-Marie som är född 1975 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor,