Ask Fastighetsförmedling AB

Skåne län

Information

Ask Fastighetsförmedling AB är ett av många verksamheter som finns i Staffanstorp. Det är nämligen den kommunen som Ask Fastighetsförmedling AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ask Fastighetsförmedling AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-09-27.

Ask Fastighetsförmedling AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-08-31. Men sedan 2007-09-27 så har Ask Fastighetsförmedling AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till BRÅHÖGSPLATSEN 5, 245 31, Staffanstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ask Fastighetsförmedling AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-257575.

Staffanstorp arbetar för att verksamheter som Ask Fastighetsförmedling AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ask Fastighetsförmedling AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva förmedling av villafastigheter, bostadsrätter samt gårdar, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ask Fastighetsförmedling AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ask Fastighetsförmedling AB och det är följande personer, Gunnarsson Ask, Eskil Carl Christian som är född 1966 och har titeln VD, Gunnarsson Ask, Eskil Carl Christian som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Waller Bergqvist, Svava Elizabeth som är född 1971 och har titeln Suppleant, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisor, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Ask Fastighetsförmedling AB är 556736-8583.