Lars Schölin AB

Skåne län

Information

556741-9154 är organisationsnummer för företaget Lars Schölin AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lars Schölin AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Staffanstorp som är den kommunen som Lars Schölin AB finns i.

Lars Schölin AB har varit registrerat sedan 2007-11-01 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-02-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lars Schölin AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-02-07.

Lars Schölin AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lars Schölin AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lars Schölin AB så kan ni göra det på telefon genom 070-7135153 eller genom brev på följande adress:
Månskäran 6, 245 38, Staffanstorp

Bolaget ska bedriva handel med frukt och grönsaker, grossistverksamhet, inredning och design, värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lars Schölin AB och det är Schölin, Lars Johan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Aspegren Nielsen, Clary Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Palm, Jan Robert som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,