Bil & MC Staffanstorp Anders Celander

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Staffanstorp och Bil & MC Staffanstorp Anders Celander är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Bil & MC Staffanstorp Anders Celander är ett av dem. Statusen för Bil & MC Staffanstorp Anders Celander är att Bolaget är aktivt.

Bil & MC Staffanstorp Anders Celander är ett Enskild firma och skapades 2009-04-17. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bil & MC Staffanstorp Anders Celander ska trivas.

Bil & MC Staffanstorp Anders Celander är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-04-16. I Staffanstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av bilar och motorcyklar samt service.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bil & MC Staffanstorp Anders Celander är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-04-30.

Idag är Bil & MC Staffanstorp Anders Celander och det finns flera bolag som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Bil & MC Staffanstorp Anders Celander så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-255093.

.

De som är på något sätt har med Bil & MC Staffanstorp Anders Celander är Celander, Per Anders som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bil & MC Staffanstorp Anders Celander har 570726-XXXX som sitt organisationsnummer.