Skåne traveller

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Staffanstorp och Skåne traveller är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Skåne traveller är ett av dem. Statusen för Skåne traveller är att Bolaget är aktivt.

Skåne traveller är ett Enskild firma och skapades 2000-06-29. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där företaget finns i jobbar för att företag som Skåne traveller ska trivas.

Skåne traveller är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-25. I Staffanstorp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Taxiföretag samt utföra arbete inom lantmäteri för privat eller offentlig sektor. Import och försäljning av textilier, kläder och prydnadsartiklar av keramik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skåne traveller är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-25.

Idag är Skåne traveller och det finns flera företag som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Skåne traveller så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-255933.

.

De som är på något sätt har med Skåne traveller är Hosseini, Seyed Mohammad Taghi som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Skåne traveller har 571015-XXXX som sitt organisationsnummer.