MIGT MEDICAL & INDUSTRIAL GAS TECHNOLOGY

Skåne län

Information

MIGT MEDICAL & INDUSTRIAL GAS TECHNOLOGY hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där MIGT MEDICAL & INDUSTRIAL GAS TECHNOLOGY finns. I Staffanstorp så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. MIGT MEDICAL & INDUSTRIAL GAS TECHNOLOGY tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket MIGT MEDICAL & INDUSTRIAL GAS TECHNOLOGY har haft sedan -0001-11-30. MIGT MEDICAL & INDUSTRIAL GAS TECHNOLOGY har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till MIGT MEDICAL & INDUSTRIAL GAS TECHNOLOGY så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-246062.

Staffanstorp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

MIGT MEDICAL & INDUSTRIAL GAS TECHNOLOGY har idag 580221-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för MIGT MEDICAL & INDUSTRIAL GAS TECHNOLOGY

Utvecklings- och konstruktionstjänster inom industri och medicinsk-tekniska området.

I MIGT MEDICAL & INDUSTRIAL GAS TECHNOLOGY så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Mats Bertil Kenneth som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .