NN Automation Nils Nordh

Skåne län

Information

580322-XXXX är organisationsnummer för verksamheten NN Automation Nils Nordh. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NN Automation Nils Nordh är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Staffanstorp som är den kommunen som NN Automation Nils Nordh finns i.

NN Automation Nils Nordh har varit registrerat sedan 2003-05-20 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för NN Automation Nils Nordh så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

NN Automation Nils Nordh är och det finns flera verksamheter i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för NN Automation Nils Nordh är följande:

Vill ni komma i kontakt med NN Automation Nils Nordh så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Service och konsultverksamhet inom automation.

Det finns olika personer som har en koppling med NN Automation Nils Nordh och det är Nordh, Nils Ragnar som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,