Särimner Återbruk Vellinge

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Staffanstorp och Särimner Återbruk Vellinge är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Särimner Återbruk Vellinge är ett av dem. Statusen för Särimner Återbruk Vellinge är att Bolaget är aktivt.

Särimner Återbruk Vellinge är ett Enskild firma och skapades 1999-01-29. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Särimner Återbruk Vellinge ska trivas.

Särimner Återbruk Vellinge är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Staffanstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Åkerbruk såsom renovering av allt från brödrostar och antikviteter till motorfordon och hus. Drama såsom skriva, producera, regissera, instruera, improvisera och agera inom teater, film och utbildning samt konsultverksamhet inom ovan nämnda områden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Särimner Återbruk Vellinge är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Särimner Återbruk Vellinge och det finns flera bolag som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Särimner Återbruk Vellinge så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-250060.

.

De som är på något sätt har med Särimner Återbruk Vellinge är Christoffersson Persson, Marie B som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Särimner Återbruk Vellinge har 590305-XXXX som sitt organisationsnummer.