Data Firman i Hjärup

Skåne län

Information

600101-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Data Firman i Hjärup. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Data Firman i Hjärup är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Staffanstorp som är den kommunen som Data Firman i Hjärup finns i.

Data Firman i Hjärup har varit registrerat sedan 1994-05-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Data Firman i Hjärup så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Data Firman i Hjärup är och det finns flera verksamheter i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för Data Firman i Hjärup är följande:

Vill ni komma i kontakt med Data Firman i Hjärup så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom databranschen och programutveckling samt import, export och försäljning av datorutrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med Data Firman i Hjärup och det är Lindmark, Lars Leopold som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,